Intonasi Pro Athletes

Intonasi Pro Athletes

Intonasi Pro Athletes

Hot

Tuesday, January 2, 2018

Intonasi Pro Athletes

January 02, 2018 0

Keahlian polesan yaiku kemampuan utawa aptitude sing diarepake saka pakar. Pakar iku wong sing dikuwasani kanthi tumindak tartamtu minangka pendhudhukan dhasar sing utama. Kompetitor kudu utawa duwe kemampuan ing olahraga lan beda-beda gerakan fisik. Bebarengan karo garis kasebut, ing pungkasan dina, pesaing pinter dibayar kanggo muter lan dipercaya marang apa, ing tingkat manawa, ing premis sing luwih bisa ditebak tinimbang sing ... pesaing sing ora pinter. Nanging, paling kompetisi "pakar" ora bisa dipercaya lan kudu dianggep tanggung jawab minangka kabutuhan.

Kangge pesaing ahli punika utawi kedah dados jumlah fisikitas ingkang paling luhur ingkang dipunsebataken, nanging punika sanes kahanan, ananging para pesaing Ae tansah nate ngetrapake hipotesis, "apa sampeyan wis nganyarke kahanan aku bubar?" suwene wektu padha duwe kesempatan kanggo nglakoni apa, apa padha nindakake? Supaya dheweke tansah dianggep lan kabeh sing ditindakake, diganti utawa digarap, dituduhake. Kang bakal njlentrehake yèn ana bintang lan pakar ahli sing ora "bintang". Uga, mesthine, lintang-lintang minangka pesaing sing luwih mantep ing lapangan spesifik lan jelas, padha njupuk pekerjaan sing luwih asli tinimbang para pesaing aster normal.

Nanging, aku wis main ing macem-macem kelompok non-mahir saka macem-macem game, aku ora tau duwe kesempatan kanggo muter ing grup pakar, nanging ana gumantung ing kepinginan kanggo kabeh wong ing grup, lan yen pemain bisa Ora ana sing kepéngin, amarga owah-owahan titik iku arang banget dhasar, amarga ora ana sing kudu kalah, mahir, utawa non-ahli, rekreasi utawa sawetara level liyane. Sawise suwe, ora ... ukuran wektu sing cukup, aku nonton game ahli lan aku ora weruh kepriyé kelompok pakar iki sabar nalika pesaing sing mbayar saingan ora main ing kepinginan. Nalika kita nonton olahraga sing diputer ing TV, kita ngarep-arep bisa ndeleng carane game kudu diputer nuli rampung, kaya kaya kasus cacat.

Ing acara sing wakil sales ora nggawa kesepakatan kanggo nutup, ing titik sing padha ora dibayar. Paling ahli lan konsultasi hukum mung entuk kesempatan kanggo ngrusak sabar utawa kasus, ing wektu iku, pagawean kasebut, ing tingkat apa wae, bener ditampa, ing salebeting garis kasebut nggayuh gaji. A workman sing ora bisa ngendhalake ban sing disuntak bakal ora bisa nguntungake. Ora ana sing bisa diarani remunerasi kanthi saingan karo para pesaing, nanging adhedhasar prinsip sing luwih dhuwur. Nanging, kanthi cara siji utawa liyane, pesaing jenius bisa nyelehake lekukan tepak menang lan njaga aktivitase, lan uga ngupayakake upah nalika nyedhot lan nyenengake babagan carane gawe frustasi klompok lan penggemar. Carane iku? Sapa bisa nindakake. Pemain baseball ahli sing durung nate nyerbu ing 15 recreation pungkasan iku isih siap kanggo njaga aktivitase lan gajie ora kena pengaruh apa wae. Carane iku? Sapa wae ora bisa nindakake. Sapa wae ora bisa urip nganti tumindak. Apa wae sing dadi alasane, dheweke bakal ngomong yen dheweke isih ana ing grup lan apa sababe dheweke kudu dibayar? Aku ora ngerti. Ing acara sing aku mentor / proprietor aku bakal banget diganggu lan ganti dadi penting.

Panyengkuyung paling akeh sing nampa ngidini lawang mbukak sing wis diwenehake. Kanggo saben pesaing jenius ana luwih akeh pesaing ora pati ngerti ora ngerti sing bisa nindakake kegiatan sing padha uga, yen luwih elek. Game kaku bisa nandhang kuciwa. Ana kelompok mahir sing ora tau menang, nanging padha nggunakake individu sing padha saka staf sing cukup suwe. Apa alasan sing terus dienggo supaya bisa kelakon? Saingan profesional mbayar dhuwit awis kanggo nglakoni kanthi ora ana apa-apa, nggawe paling urip, muter ing teras, lan minimal sing bisa dilakoni iku njupuk "lapangan" sing bener lan nindakaken nalika ayunan kanggo nindakake lan nyetel ilustrasi sing diantisipasi saka wong-wong mau, utawa dianggep tanggung jawab ora bakal diwenehake.
Read More